AZ ONKOLÓGIAI STATISZTIKÁK DICSEKVÉSE

Az egyik legellentmondásosabb tény az onkológiát illetően kétségkívül a rákos betegek túlélési statisztikája. Ezen statisztikák szerint hivatalosan két emberből egy meggyógyul. Ez bizonyos mértékben reményt ad mind a tudósoknak, mind a betegeknek. A tudósok számára annyit jelent, hogy folytassák az elkezdett kutatásaikat, mert eredménnyel járnak, ne keressenek alternatív megoldásokat, és ne foglalkozzanak avval, hogy a nap mint nap halnak meg betegek. A betegek számára egyrészt figyelmeztetés, hogy 50% esélyük van a túlélésre, másrészt kövessék hagyományos terápiás javaslatokat más alternatív kipróbálása nélkül. 

De a gyakorlatban, a statisztikai adatok mögött sok minden elhallgatott és, akik érzik a hivatalos onkológia bukását, mindörökre meg akarnak tőle szabadulni a következő okok miatt: 

  1. A statisztikákon túl, a személyes ismerőseinkre emlékezve egy kézen megszámlálható azok száma, akik meggyógyultak.
  2. A hivatalos onkológiának olyan hatásai vannak, amelyek pusztítóak és gyakran halálosak.
  3. Sok ember, aki a hivatalos onkológiától eltért, tovább és jobban élt.
  4. A rák okának felfedezése legalább tíz év múlva lehetséges.

Egy részt, bizonyítékunk és tapasztalatunk alapján azt mondhatjuk, hogy szabaduljunk meg a hivatalos onkológiai terápiáktól, másrészt az 50%-os túlélési esélyt mutatnak, mintha ez lenne a siker garanciája.
Világos, hogy ha ez az információ csak részlegesen is megcáfolható, akkor az onkológia várának össze kell dőlnie. Vizsgálhatjuk mélyebben is ezt az 50%-os statisztikai arányt, hogy mennyi érthetetlenség és csalás lakozik mögötte.