A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA


40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.
Nekünk be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben.

A rák egy gomba

Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik. Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 

Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előtt. Ez okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe.
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el. 

A szódabikarbonát

A hagyományos