A KEZELÉS ÖSSZEFOGLALÁSA

40, 30, de még 20 évvel ezelőtt is lehetséges volt az embereket valahogy meggyőzni a hivatalos onkológia hatékonyságáról és eredményeiről, de ma már ez nem lehetséges. Az emberek nem fogadják el a kiüresedett szavakat, amelyek csak feltételezésen alapulnak.

Nekünk be kell bizonyítanunk, hogy a klinikai onkológia képtelen választ adni nekünk és a rákos betegeknek, ezért a mi feladatunk megtalálni a megfelelő megoldást a napjaink legnagyobb és legfájdalmasabb betegségével szemben. 

A rák egy gomba
Mintegy 100 éve a rák okának a gének nem megfelelő működését tartják, Így a rákot egy sejten belüli betegségnek tekintik. Az én véleményem az, hogy a rák gombás fertőzés, tehát sejten kívüli jelenség. 

Candida
A növényvilágban a rákot gombák okozzák, tehát elképzelhető, hogy az emberi világban is. A gombák mindig jelen vannak a rák esetén.
A tudósok úgy gondolják, hogy a gombák a betegség után fejlődnek ki. Az én véleményem az, hogy a betegség előtt. Ez okozza a rákot, legyengíti az immunrendszert és behatol az egész szervezetbe.
A rák minden típusának az oka a Candida, amely a szövetek velük szemben kifejtett védekező reakciójának köszönhető. A szövetek csak el nem különült sejteket tudnak kibocsátani és így a rák egy tályogos formában jelenik meg, ahol a gombák a középponttól körben helyezkednek el.

 

A szódabikarbonát
A hagyományos gombaellenes készítmények nem eredményesek a daganat kezelésében, mert a kolóniákat csak olyan szer képes legyőzni, amelyek ugyanolyan volumenűek, így a hagyományos készítményekkel szemben a gombák ellenállóak.
A daganat esetén fennálló gombás fertőzés sokkal erősebb, mint egy bakteriális. Ezért egy egyszerű gombásodás teljesen megszüntethető.
Én egy olyan készítményt azonosítottam, amely áthatol ezeken a gombákon: a belső szervek rákosodása esetén ez a szódabikarbonát. A bőrrák esetén pedig a jódos készítmény, főleg, ha az megnövekedve terjed. Sok publikáció szól a szódabikarbonát hatékonyságáról, de ezek tévesek, mert a sejten belüli, és nem a gombaellenes hatását hangsúlyozzák.

 

A kezelés
A módszerrel már 20 éve gyógyítok. Sok betegem teljesen meggyógyult, még olyan esetekben is, amikor a hivatalos orvoslás feladta.
A legjobb módszer a daganat megszűntetése érdekében, ha közvetlen kapcsolatba kerül a rákos terület és a szódabikarbonát: szájon át történő alkalmazás gyomorbajok esetén, végbélbe történő beöntés vagy hüvelyöblögetés. A mell, a nyirokedények helyileg kezelhetők. A belső szervek kezelése egy katéter segítségével történik, amit az artériába vagy a szervek üregébe kell elhelyezni. Fontos, hogy minden daganatot a megfelelő dózisú készítménnyel kezeljünk. Néhány esetben érdemes mással is kombinálni. Minden kezelés alkalmával fejben kell tartani, hogy a daganat a 3. és a 4. naptól kezdve fejlődik vissza és a 4., 5. naptól szűnik meg, tehát 6 napos kezelés szükséges.
A teljes, hatékony kezelés 6 napos kezelésből és 6 napos szünetből áll és mindezt négyszer kell megismételni. A mellékhatás szomjúság vagy gyengeség lehet.
Bőrrák esetén 7%-os jódoldatot kell a beteg területen alkalmazni, 20-30-szor egy nap. Ezután a rák megszűnik és nem alakul ki újra.

 

Gyermek-onkológia
Ezt a módszert a gyermekek esetén is lehet alkalmazni szabályozott adagokkal figyelemmel a beteg korára és súlyára, valamint a daganat típusára.

 

Klinikai esetek
Néhány dokumentált klinikai eset a szódabikarbonátos kezelés előtt és után megtalálható a www.cancerfungus.com oldalon.
Írtam egy könyvet A rák és a gombák címmel, amely olaszul, németül és angolul került kiadásra. Köszönet ezért a családomnak és a barátaimnak. Videók a betegek tapasztalatairól ugyancsak hozzáférhetőek az Interneten. Az a célom, hogy ezt a terápiát mindenki számára elérhetővé tegyem. Ezért folytatnom kell a kutatásaimat. Ezeket egyedül végzem, mivel nem kaptam választ a hivatalos intézményektől annak ellenére, hogy sikeres eredményeket tudok felmutatni. Azt remélem, hogy hamarosan felismerik, hogy a rák oka a gomba, így majd megtalálható lesz az a gombaellenes készítmény és az a kezelés, amely gyorsan, szenvedés nélkül alkalmas lesz a betegség leküzdésére.