Húgyhólyag daganat

A terápia a daganat elterjedésétől függ, tehát attól, hogy a tumor a medencecsonton belül vagy azon kívül is megtalálható. Ha a daganat csak a felszínen van vagy részlegesen található meg a szerven belül, akkor elegendő beadni a bikarbonát oldatot a hólyagba katéteren keresztül és szájon át bevenni éhgyomorra egy teáskanállal feloldva egy pohár vízben, hogy jó eredményt lehessen elérni. Általában 2-3 nap után és nagy káros sejttömeg esetén megfigyelhető a fájdalmas tünetek enyhülése.
Adag: 150-300 cm3 katéteren keresztül 4 egymást követő napig, aztán minden más nap két hétig, majd egyszer vagy kétszer a következő két hétben, amit fel lehet függeszteni fájdalom esetén.
A hólyag, amelyet korábban betegség vagy endoszkópiás vizsgálat, gyógyszer megviselt, különös figyelmet és vigyázatot igényel.
Mind az artériás, mind a hasüregi katéter javasolt, amivel el lehet érni a sejteket. Néha húgycső irritáció léphet fel, amelyet így nehéz ellátni folyadékkal a katéteren keresztül.

Az irritált húgycsőben a bőrön keresztül elhelyezett katéter lehetővé teszi, hogy a sejttömeget el lehessen érni és megsemmisíteni.
A hólyag daganat nagyon érzékeny a szódabikarbonátra, amely minden esetben a sejttömeg feloszlását vonja maga után.