MÁJDAGANAT-2.ESET

Egy 70 éves betegnél májdaganatot állapítottak meg. A beteg termo ablációs beavatkozáson esett át a negyedik májszelvény daganatos részein.  

Később, a nyolcadik májszelvényben új, 3 cm-es daganat alakult ki, és egy másik az ötödik és a hatodik között. 

A betegség súlyosbodott annak ellenére a terápia ellenére, így a beteg nem bízott a hagyományos kezelésben. Ezért eldöntötte, hogy aláveti magát a szódabikarbonátos terápiának, amit közvetlenül a májartériába juttattunk a katéter segítségével. A CAT vizsgálat 20 nappal később csak a korábbi beavatkozás helyét mutatta, nem volt más károsodás észlelhető. A daganat eltűnését megerősítette a további CAT vizsgálat is 2002. február 19-én. Ezeket a beteg is alátámasztja: 

Én, … a következőket szeretném elmondani:

 

Dr. Simoncinihez fordultam, mert májdaganatom volt. A hagyományos terápia után már két tumor volt a szervezetemben. Ekkor döntöttem úgy, hogy megkeresem a doktor urat a testvérem tanácsára. Infúzión keresztül kaptam a szódabikarbonátot közvetlenül a májamba. Ezután már szájon át is alkalmaztuk. 

A doktor úr nem ígért semmit, de reményt adtak nekem az eredményei. Azt mondta, hogy nem lenne bölcs dolog reménykedni, míg egy év nem telik el. A 2002 júliusában készített CAT vizsgálatból kiderült kb. egy évvel később, hogy a daganatok eltűntek, csak a jobb oldalukon van hegesedés az ablációs kezelés miatt, amit még a doktor úr kezelése előtt végeztek rajtam. 

Róma, 2002. október 1. 

 

Eredeti dokumentumok:

      
     Fig.1                               Fig.2                           Fig.3                           Fig.4