MEGTALÁLTUK A MEGOLDÁST

Tapasztalataim során megértettem, hogy a hagyományos orvoslás képtelen megoldani a betegek problémáit, akik így egyre nagyobb haszonra tesznek szert abból a terápiából, amely megbecsüli és egész emberként kezeli őket, illetve nem csak ,,félig-meddig” gyógykezelést biztosít.
Amikor elkezdtem építeni a karrieremet, az a gondolatom volt, hogy a rákot gomba okozza. Ahogy egy pikkelysömörös beteget kezeltem maró sóval, rájöttem, hogy a só hatásos, mert lerombolja a gombákat. 

Ezt a felismerést egy hosszú út követte, ami elhozta nekem a megoldást, amire olyan sokat vártam: ha a pikkelysömört, mint gyógyíthatatlan betegséget, gomba okozza, akkor a rákot, mint egy másik gyógyíthatatlan kórt is a gomba okozhatja. Ez a kapcsolat volt az, amely kezdetét adta minden tapasztalatnak és elvárásnak, bizonyítéknak és eredménynek, amelyek egy könyörtelen munka során keletkeztek. Ez a munka ugyanakkor meghozta hatalmas szakmai elégedettséget számomra, és lehetővé tette, hogy tökéletesre fejlesszem a terápiámat, amely nagyon hatásos a rákkal, a gombákkal szemben. 

A gombák szaporodásával kapcsolatos probléma az volt, hogy hogyan lehetne megtámadni őket a szöveteken belül, miután ott nem lehet alkalmazni a sót annak erőssége miatt. Ezután eszembe jutott, hogy a szájüregi daganatos kisgyermekek esetén a szódabikarbonát gyors és erős fegyvernek minősül, amely 3-4 nap alatt megszünteti a betegséget. Úgy gondoltam, ha ezt nagy mennyiségben lehet alkalmazni szájon vagy vénán keresztül, én is hasonló eredményeket érhetek el. Szóval elkezdtem a saját vizsgálataimat, amelyek kézzelfogható eredménnyel szolgáltak.