MÉHNYAKRÁK

2002. október közepe felé felhívott egy 63 éves beteg rokonom. A betegnek méhnyakrákja volt, és az orvosától maximum egy hónapot jósolt.


2002. október 21-ei dokumentum

 

Elmagyaráztam a rokonomnak a terápia nehézségeit, amelyek akkor jelentkezhetnek, ha a beteg már nagyon rossz állapotban van. Ez nem azért van, mert a szódabikarbonát nem hatásos, hanem azért, mert előre nem látható események következhetnek be.

 

Az első beavatkozás csak a legnagyobb sejttömeg ellen irányulhat, de olyan sejttömegek esetén, amelyek kapcsolatban vannak izmokkal vagy más sérülésekkel a májban, várni kell, hogy eldönthető legyen a kezelés hatékonysága.

Ezt tudva a beteg a terápiám mellett döntött.

 

A hasi beteg sejtek kitöltik a hasat a méhnyaktól a köldökig, és ez olyan súlyos állapotot jelent, hogy ez beszivárog a végbélbe és a méhbe és összenyomja azokat. Ezért ki kell üríteni a méhet két készüléken keresztül.

 

A sejttömeg mérete alapján a sugárterápia nem javasolt fájdalmas módszer.

         2002. október 9-ei sugárterápiás jelentés
 (Fig.1)            (Fig. 2)      (Fig. 3)

 

Továbbá a folyamatos láz, a jelentős súlyveszteség és az állandó fájdalmas tünetek kezelhetők fájdalomcsillapítóval.

 

Miután megnéztem a beteget otthon egy radiológus kollegámmal, eldöntöttem, hogy el kell helyezni egy katétert a beteg sejtekbe, hogy leromboljuk azokat és hogy alkalmazzuk a bikarbonátos kezelést, hogy minden rosszindulatú sejtet el lehessen pusztítani.

 

A hüvelyen keresztüli kezelést is megkezdtük. Kb. két hét múlva lehetőség van néhány köbcentiméter oldat beinjekciózására. Ez a sejttömegek pusztulásához vezet, amit alátámaszt az is, hogy a beteg normálisan tudott vizelni. A 2002. november 29-ei CAT vizsgálat is beteg sejtek csökkenését mutatták.