PORT-A-CATH

A terápiám során nagy mennyiségű szódabikarbonát oldatot juttatunk el közvetlenül a daganatos sejtekhez, amelyek így visszafejlődnek a gombák elpusztulása következtében.
A minél hatásosabb technikák iránti folyamatos kutatások révén a lehetséges legközelebb jutottam a szövetekhez. Ez az artériák technológiai eszközzel végzett vizsgálatával lehetséges. Az artériás poth-a-cath segítségével végezzük a vizsgálatot, amely egy kis kádszerű eszköz, amely a katéterhez van csatlakoztatva. Evvel a módszerrel lehetséges a katétert közvetlenül az artériában elhelyezni, amely táplálja a rákos sejteket. Ennek segítségével nagy mennyiségű szódabikarbonátot lehet a szervezet mélyebb rétegeibe eljuttatni. 

Régebben, amikor lehetőségem volt agydaganatot kezelni, habár a betegem állapota javult, nem tudtam a sejttömeg mélyében hatást elérni. Sokáig, de hiába könyörögtem neurológusoknak és idegsebészeknek, hogy műtét segítségével helyezzenek el egy katétert, hogy helyi kezelést tudjak végezni. 

Ma az artériák vizsgálatával lehetséges elérni minden agyi artériát sebészi beavatkozás nélkül és teljesen fájdalommentesen. Minden szerv kezelhető és minden szerv esetén hatásos a kezelés, amely teljesen veszélytelen, gyors és hatékony. Csak néhány csontos terület, mint a csigolya és a bordák esetén nem használható, mert nem lehet az ott lévő artériák segítségével a megfelelő adagot eljuttatni a cél érdekében. 

Az artériák vizsgálata erős fegyver a gombákkal szemben, amely a daganat ellen mindig használható, mert fájdalommentes, nincs utóhatása és kevés kockázattal jár.