RÁKKUTATÁSOM FERTŐZÉSES TEÓRIÁJA

Az Egészségügyi Minisztérium, az olasz és a külföldi onkológiai intézmények és társaságok ismerik a tanulmányaimat és az eredményeimet, de nem ismerik el ezeket. Csak olyan kollégákat találtam, akik többé-kevésbé képzettek, de leereszkedők és csak arra hajlandóak, hogy kimondják a mágikus szót: genetika

,,Mi soha nem fogunk ilyen mennyországra élni”, tűnődtem. Egy olyan helyzetben találtam magam, ahonnan nincs kiút. Nagyon sok nagyszerű ötletem és pozitív eredményem volt, de nem volt esélyem arra, hogy ezeket daganatos betegeken kipróbáljam az irányadó és tekintélyes tudomány kontextusában.
Gyűjtöttem tovább az eredményeket, betegeket kezelve betegek után. Mindezek alatt próbáltam az eredményeket megismertetni mindazokkal, akikkel csak lehetett, elsősorban olyan közegekben, ahol alternatív kezeléseket használnak. Itt legalább nyitott és olyan emberekre találtam, akikkel kapcsolatot lehetett kialakítani. Ezek az emberek is kritikusan szemlélik a hivatalos orvoslást. Ez volt az a pont, miután nem volt más lehetőség, hogy az Interneten kezdjek el keresgélni. Ott hamarosan barátokra, kapcsolatokra találtam, akik és amelyek segítségével elterjeszthettem a teóriáimat, de ami még fontosabb, olyan lelki nyomást gyakoroltak rám, amely révén folytatnom kellett a saját harcomat az önmagát bizonygató hivatalos orvoslással szemben. 

Jól éreztem magam abban a tudatban, hogy az ötletem, a pici hírnevem nem fog eltűnni, hanem valahol gyökeret ereszt. Elkezdtem újból reménykedni, hogy hamarabb vagy később, de egyszer az emberek egyre nagyobb hányada fogja elfogadni az ötletem. Hamarosan a rákkutatásomban kikristályosodott fertőzéses elképzelésemről konferenciákon, interjúkon és gyűléseken beszéltem. Ez mind szélesítette a tevékenységem hatókörét és lehetőséget adott, hogy jelentős számú tapasztalatot és klinikai eredményt gyűjtsek össze. 

A barátaim megértették, hogy annak ellenére, hogy a szódabikarbonátos kezelésem hatásos, szükségem van módszertani fejlesztésre, mert néhány ráktípus nem érhető el vagy nem megfelelő módon érhető el.

A szájon át történő, az aeroszolos vagy az intravénás szódabikarbonátos kezelés pozitív eredménnyel szolgálhat néhány daganat esetében, de néhány más esetben, mint az agydaganat vagy a csontrák esetén hatástalan. Emiatt kapcsolatba léptem számos kollégámmal, elsősorban radiológusokkal. Az ő segítségükkel képes lettem olyan területeket is elérni, amelyek korábban megközelíthetetlenek voltak. Erre megfelelő katéter elhelyezésével kerülhetett sor, amelyet a hasüregbe vagy a mellhártya üregébe vagy az artériákba helyeztünk, hogy a szerveket elérjük.