RÁK FENYEGETI AZ EGÉSZSÉGET

Az 1990-es évek elején 100 emberből 1 halt meg rák miatt, ma 3-ból 1.
Azt jósoljuk, hogy néhány éven belül 2 emberből 1 ember halálát fogja okozni ez a betegség.
A halálozási arány 90%, ami azt jelenti, hogy 2 millió regisztrált esetből 1,8 millió ember hal meg minden évben a világon. Ez az emésztőrendszeri daganatok nagy részében figyelhető meg (máj, gyomor, hasnyálmirigy esetén), amely a diagnosztikai félreérthetőségnek, homályosságnak köszönhető. Tüdőrák esetén ugyanez tapasztalható, ezen esetekben ugyancsak 90%-os a halálozási ráta, és így tovább minden rák esetén. Rák esetén félrevezetésnek, megtévesztésnek és az adatok manipulálásának nem lehet helye. 

A rák a legnagyobb probléma az orvostudományban, nemcsak a mérete, hanem elsősorban a vele járó tünetek miatt, főleg, amelyek már előrehaladottabb állapotban jelentkeznek. Ezen kívül a lelki szenvedés, mind a betegnek, mind a rokonainak komoly terhet jelent.
Nem véletlen, hogy a messze 1971-ben az amerikai Richard Nixon háborút kiáltott a század betegsége elleni. Azóta ez a harc elmélyült világszerte, a gazdasági, a tudományos és az emberi források mennyisége minden képzeletet túlszárnyal, de az eredmények hiábavalók. Eltekintve az újra és újra felbukkanó kötelezettségektől, az ismételt ígéretektől és a természetfeletti találmányoktól, nagyon kevés a konkrét tény, ami csupán annyi, hogy a rák oka ismeretlen. 

A probléma a megoldatlan. Minden évben emberek milliói halnak meg a rák miatt, akiket beszippant a halál és a fájdalom spirálja, amelyet lehetetlen legyőzni. A rák Damaszkusz hatalmas kardja, Isten bosszúja a társadalmon, ahol a védtelen embereknek el kell fogadniuk, az egészségük képtelen ennek legyőzésére.