Rosszabbodó húgyhólyag daganat, műtéti beavatkozás a vese helyreállítása érdekében a vesében lévő áttét miatt

1996 júniusában betegnél egy 28x21 cm méretű polipot találtak.
Évente kétszer végeztek felülvizsgálatot, mialatt folyamatos endoszkópián történő eltávolítást és mitomicine, illetve BCG alkalmazása is megtörtént. 

A daganatos sejtek folyamatosan szaporodtak és 2001 februárjában műtétre került sor, amely során eltávolították a bal vesét. A gyógyszerek hólyagon keresztül történő alkalmazása javasolt volt, de a terápiát 2001 májusában fel kellett függeszteni.
Így a hagyományos terápiával szembeni bizalmatlanság érthető volt. Egy homeopátiás orvos javaslata alapján, akinek a Candida tesztje pozitív eredményeket hozott, új terápia mellett döntöttem.

15 hónappal később a szódabikarbonáttal végzett hólyag ,,öblögetés” után, és ugyanezen anyag szájon át történő alkalmazása után a beteg jól van és nem esett át újabb fájdalmas csepegtetésen egy éve. Továbbá a labor eredmények negatívak, de ami fontosabb, hogy a rák miatti félelem, hogy az a másik vesét is megtámadja, kezd megszűnni.  

2002. szeptember 18-án a citológiai vizsgálatban ez volt olvasható: nincs ismétlődő károsodás. Korábban citológiai vizsgálat során állapították meg a betegséget és a műtéti beavatkozás szükségességét.

 
 Doc1: A kezelés előtt
Doc2: A kezelés után

 

 

A beteg lányának meglátásai

 

Szeretném meglátásaimat leírni az orvos-beteg kapcsolat vonatkozásában.

Édesapám a műtétek és a hetedik kemoterápiás kezelés után a pszichikai és fizikai szenvedés miatt úgy döntött, hogy abbahagyja a kezeléseket. Meggyőztem az új terápia felől.

Dr. Simoncini itthon látogatta meg édesapámat, mert tiszteletben tartotta a beteg kívánságát. Soha nem kért semmit ezekért a látogatásokért.

Én folyamatos telefonos kapcsolatban voltam vele és tájékoztattam apám állapotáról, ő pedig megnézte a vizsgálatok eredményeit, amelyeket azon a klinikán készítettek a terápia során is, ahol édesapámat eredetileg kezelték. Mindig el lehetett érni. Korrekt és világos tájékoztatást adott a módszerével kapcsolatban. Humánus és szolidáris volt apám felé, mindig normális életre biztatta.

A terápia a megváltoztatott étrenden és a szódabikarbonát oldat csepegtetésén alapult, amelyet itthon is el lehetett végezni.

1,5 éve nem rosszabbodott édesapám állapota, nincsenek új rákos sejtek. Édesapám jól van mind fizikailag, mind pszichikailag.