Tüdőrák

A betegnek tüdődaganata volt, amelyet a röntgen mutat. A fig.1. a szódabikarbonátos kezelés előtt, a fig. 2. a kezelés után készült 1983 végén, mielőtt megoperálták volna Rómában, ahová egy mások kórház küldte.
A röntgen a szabályszerű alsó szélek és a tüdő felső szélének, amely a jobb tüdőfél közepével hasonlóan helyezkedik el, megvastagodását mutatta. A daganat területe fehér színű a terápia előtt.

 
 Fig.1. A kezelés előtt 

Véleményem szerint a daganatos sejtek, azaz a gombásodás kialakulásának az oka azon kóros folyamatnak az eredménye, amely a májban kezdődött.
A daganat kialakulásának lépcsői: máj diszfunkció, tüdőállapot és hajlamosság a gombásodásra.
A terápiás kezelés két alapvető elven alapult: a máj méregtelenítése egyidejűleg a szódabikarbonát szájon át történő alkalmazásával aeroszolos palackon és vénán keresztül.
Kb. nyolc hónapos fájdalom- és vérmentes terápia után a daganat teljesen eltűnt. Egy évvel később a terápia végétől a röntgen csak a belső lebernyeg megvastagodását mutatta, amely a gyógyulás eredménye volt.

 A beteg még mindig él 20 évvel a terápia után.

A röntgen a rákos területen a terápia után. Ahogy látható, csak baloldalon van fehér terület, amely hegesedés, így ez a rák megszűnését jelzi.

 
 Fig.2. A kezelés után

 

Dr. Tullio Simoncini

 

 

A beteg szavai 20 évvel a kezelés után:

Én, G.S. születtem…, római lakos a következőket mondom el:  

Dr. Simoncinihez mentem a római kórházba, ahol ő önkéntes helyettesként dolgozott, és ahol 1983-ban műtétet javasoltak nekem tüdőrák miatt. Nem egyeztem bele a műtétbe és ebben a pillanatban el is bocsátottak a kórházból. Dr. Simoncini azt mondta ekkor, ha akarom, elkezdhetjük az ő terápiáját, amely során szódabikarbonátot juttat a szervezetembe aeroszolon és vénán keresztül. Dr. Simoncini azt mondta, hogy szerinte érdemes kipróbálni a terápiát és reménykedhetem a pozitív eredményben. Ő nagyon egyszerűen és emberségesen viselkedett. Megértettem, hogy valóban segíteni akar nekem. Az eredmények kiválóak voltak, ma, 20 évvel a terápia után még mindig saját tüdeim vannak.