Dr. Simoncini másra is szakosodott az orvostudományban?

Igen, sebész, onkológiára, diabéteszre és anyagcsere betegségekre szakosodott.

Ezenkívül filozófia doktor.

 

Hogyan lehet vele kapcsolatba kerülni?

e-mail: t.simoncini@alice.it

 

Ő az egyedüli, aki a bikarbonátos kezelést alkalmazza?

A leggyakoribb, hogy más orvosok és onkológusok alkalmazzák az ő terápiáját.

 

Miért nem alkalmazzák ezt a terápiát az egészségügyben?

Az orvostudomány csak tudományos terápiákkal és gyógyszerekkel dolgozik és gyanakvó az új módszerekkel szemben.

 

Miért nem ír tudományos folyóiratokba?

A hatóságok nem engedik. Egyébként sok cikk megjelent a terápiájáról. Be kell mutatnia sok klinikai esetet, hogy a terápiája működik.

 

Nincs lehetőség arra, hogy ezeket a vizsgálatokat felhasználja arra, hogy hatást gyakoroljon az intézményekre, hogy komolyabban elgondolkodjanak a terápiáján?

Nincs, mert esetek százait kell jól dokumentálva bemutatni. Ez nem lehetséges, ha nem onkológiai klinikán dolgozik.

 

Mit tett Dr. Simoncini, hogy népszerűsítse a munkáját vagy annak érdekében, hogy az Egészségügyi Minisztériummal megismertesse?

Cikkeket küldött sok tudományos folyóiratnak, részt vett sok kongresszuson, felvette a kapcsolatot nemzetközi és nemzeti onkológiai intézményekkel. A probléma az, hogy mindenki bizonyítékokat akar és az új ötletekről új gondolkodnak, hogy azok ellentétesek a klinikai eredményekkel. Így csak a betegeivel van kapcsolatban, akiket a bikarbonáttal gyógyított meg. Ezek dokumentált száma magas.

 

Dr. Simoncini együttműködik más orvosokkal?

Igen, mind Olaszországban, mind külföldön.

 

A szódabikarbonátos oldat a kórházakban hozzáférhető?

Az infúzió a gyógyszertárakban kapható, de a szódabikarbonátos por boltokban és gyógyszertárban is.

 

Drága a terápia?

Nem, egy hagyományos kezelés egy részébe kerül.

 

Lehetséges egyedül végezni a kezelést otthon?

Igen, ha a rák egy szervet támadott meg és nem terjedt ki a határos szövetetekre, például szájüreg-, gyomorrák vagy melanómia és pikkelysömör esetén. Tanácsos, hogy egy orvos felügyelje. Más esetekben szükséges az orvosi segítség.

 

Lehetséges ezt a terápiát más alternatív kezelésekkel együtt alkalmazni?

A terápiától függ. Általában ajánlott természetes gyógymódokat használni, de nem egyidejűleg evvel.

 

És más hagyományos kezelésekkel lehet együtt alkalmazni?

Igen, alkalmazzák is számos onkológiai központban.

 

A bikarbonátos kezelés minden daganattal szemben hatásos?

Szinte mindegyik gyógyítható evvel. Annak érdekében, hogy pusztítóbb hatást lehessen elérni, a károsodott szövettel közvetlen kapcsolatba kell kerülnie bikarbonátos oldatnak. Lehetséges speciális katéter is használni, amelyet az endoszkópiás vizsgálatokban is alkalmaznak. Ezenkívül használható infúzió vagy becsepegtetés arra a területre, ahol a daganat kifejlődött.

 

Vannak ráktípusok, amelyek nem reagálnak jól erre a terápiára?

Evvel a terápiával lehet a lehetséges legközelebb vinni a bikarbonátos oldatot a tumorhoz. Csontdaganat esetén nem lehetséges. Ebben az esetben ajánlott a sugárterápiával együtt alkalmazni.

 

A leukémia?

Ez nem mindig gombás fertőzésnek köszönhető, ezért nehéz gyógyítani. Ezenkívül egy ismeretlen helyen lévő gombás szövet miatt is kialakulhat. Ezért ajánlott 500 ml 6%-os oldatot tisztán vagy hígítva 6 napig fogyasztani, majd hat nap szünet után négyszer megismételni ugyanígy. 2-3 hét szünet után az egészet újból végig kell csinálni.

 

Milyen sikere van ennek a terápiának?

Ha gombák reagálnak a bikarbonátra és a tumor kisebb 3 cm-nél, akkor 90%-os az esély. Olyan esetekben, amelyeket gyógyíthatatlannak tartanak, de ha a beteg jó állapotban van, akkor 50%-os, de ha teljesen reménytelen, akkor kisebb.

 

Mennyi idő, mire a tumor visszafejlődik?

Kb. 30-45 nap.

 

Meddig tart a terápia?

Néhány hónap.

 

Vannak mellékhatásai a terápiának?

Nagyon kevés. Néhány betegnél jelentkezhet szomjúság vagy időszakos fáradtság.

 

A bikarbonát azért hatásos, mert kiegyenlíti a PH értéket?

Nem a PH érték a probléma. Azért hatásos, mert gombaölő.

 

A gyerekeknél is alkalmazható ez a terápia?

Igen, mert biztonságos Az adagokat ellenőrizni kell, amelyek egyébként is kor és súly alapján, illetve a kóros szövet szerint vannak meghatározva.

 

Miért ilyen kritikus a hagyományos onkológia?

Ez kötelező, amely nem haragból vagy bosszúból születik. A világos és igaz üzenetek felébresztik a nyugodt érzéseket. Lehet kedves szavakat használni, de 100 éves késésben vannak. Kár, hogy erkölcsileg kötelezve vagyunk és a spirituális motivációk nem felelnek meg a közömbösségnek. Az elismert urak orvosok, aki nem ragaszkodnak a precíz nyelvezethez, tagadják, hogy ők is a ,,nyájhoz” tartoznak. Teljesen más a néztük, amelyből arra következtetek, hogy 100%-os élni akarás van bennük.

 

Bőrrákot is lehet gyógyítani bikarbonáttal?

Nem, mert ebben az esetben jódoldatot is használni kell.

 

Hasznos lenne megelőzni a gombát egy speciális diétával vagy bikarbonáttal? Lehetséges szájon át bevenni?

Igen, a megelőzés érdekében bármit meg lehet tenni, de nem tanácsos a bikarbonátot használni, mert akkor a gombák ellenállók lesznek.

 

Hogyan gyógyul a limfóna?

Ezek gombák okozta gyulladások. Ha nagyok, akkor a szövetbe kell csepegtetni az oldatot, egyébként köré.

 

Ha daganat csak a medencére terjed ki, hogyan lehet kezelni?

Ha a méhen kívül terjedt el a daganat, akkor katéteren keresztül kell az oldatot a medencéhez eljuttatni, egyébként a méh környékére is.

 

Ha valóban a candida a hibás, akkor hogyan lehet elkerülni a rákot?

Egészséges életmódot kell folytatni, jó minőségű ételeket enni, kevés gyógyszert szedni, mozogni és figyelni a tünetekre.

 

Mit gondol a sebészetről, a lézer- és sugárkezelésről?

Minden terápia, amely a kóros szövetet lerombolja, magában foglalja a szövet pusztítását, ahol az kialakult. A gombás szövetek, amelyek túlélik, azok a szövetekből táplálkoznak. Ezek a terápiák esélyt adnak arra, hogy befejezésük után a gombák újra szaporodjanak a kezelt terület szélén.

 

Mely esetekben ajánlott a sebészet?

A sebészet nagyon hasznos lehet egyes estekben, főleg, ha a tumor kiterjedése miatt nem lehet a sóoldatot oda eljuttatni. Például béldaganat esetén, amelyeket nehéz elérni endoszkópiás katéterrel. Minden heredaganat esetén is hasznos, mert azok eltávolíthatóak az elhelyezkedésüknek köszönhetően mielőtt elterjednének. Abban az esetben is segítségül lehet hívni, ha a sejttömeg drasztikus csökkentésére lenne szükség a tumor kiterjedése miatt. Minden esetben fontos hangsúlyozni, hogy először kell a bikarbonátos oldatot használni, és utána jöhet csak a sebészet az újabb daganat megelőzése érdekében. Meg vagyok arról győződve, hogy például minden béldaganat esetén hatásos a sóoldat.

 

A sugárkezelés?

Az a tapasztalatom, hogy akár első kezelésként, akár a betegség alatt használják, nagyon ritkán hoz eredményt. Néhány tumor, mint a nyirokmirigy-daganat vagy a csontrák gyógyítható vele. Ezekben az esetekben gyors és hatékony fegyver, ha a sóoldattal vagy csontszövetet védő gyógyszerekkel együtt alkalmazzák.

 

Mit gondol a kemoterápiáról?

Ez mindent lerombol. Elpusztítja a velő és a vér sejtjeit, megmérgezi a májat visszafordíthatatlanul, meggátolva ezzel, hogy újra védekezni tudjon, legyőzze a kóros sejteket legyengítve a szervezete reakcióképességét. Ez azért van, ahogy behatol a sejttömegekbe, és erősen legyengítve a szervezet lehetővé teszi a gyors és embertelen elterjedését a beteg sejteknek.

 

Ha valaki hüvelygombától szenved, ebből kialakulhat rák.

A veszély reális.

 

Gyógyítható a hüvelykandida evvel a módszerrel?

Ilyenkor minden nap 2 liter tisztavízben, amelyet felforraltak, fel kell oldani két kanál sót, amivel beöntést kell végezni. Ezt két hónapig kell csinálni, csak a menstruáció alatt lehet szünetet tartani. A candida nagyon életerős, ezért sok idő kell, hogy a fertőzés megszűnjön.

 

Manapság a mellrák nagyon nagy probléma. Szükséges port-a katétert elhelyezni a mell artériájába vagy vannak más módszerek?

Egy nő mellartériája nagyon kicsi, ezért más módszereket kell alkalmazni kielégítő eredmény érdekében. A bikarbonát helyi injekciós alkalmazása alkalmas a mellrák gyógyítására. Ha daganat 3 cm-nél kisebb, akkor 6 injekció után lehetséges teljesen megszüntetni. Ezt meg kell ismételni, ha a sejttömeg 4-5 cm. A terápia után fontos 500 ml 5%-os bikarbonát vénán belüli alkalmazása 6 napig, majd 6 nap szünet, amit négyszer kell ismételni.

 

 

Ha a rák nem genetikai probléma, akkor nem azokban a családokba, ahol nagyobb a kockázat, az egészségmegőrzés csökkenése nem probléma?

Pontosan, arra nincs szükség.

 

Ha egy beteg teljesen meggyógyul, utána a rák kiújulhat?

A gyógyult betegek közül, akik sokan voltak, senki nem esett vissza. Megfontolandó, ha sikeresen gyógyítottam a betegeket 20 évvel ezelőtt, akkor, ha egyszer a gombát elpusztítottuk, nem fog visszatérni többé.

 

Nehéz kimutatni egy laboratóriumban, hogy a daganatok elpusztulnak a bikarbonát miatt?

Nem, vizsgálatok százai léteznek, amelyek megmutatják ezt a jelenséget, de tévesen. A bikarbonátnak van egy daganatellenes hatása is a lúgosító mellett, de a bikarbonát hatásos, mert elpusztítja a gombát. A lúgosító termékek nem jók a gombákkal szemben, illetve nagyon kevés közülük.

 

Alkalmazható a terápia magas vérnyomás esetén?

Ez nem probléma.

 

A bikarbonát konyhasó?

Nem konyhasó. A konyhasónak nincs közvetlen hatása a gombákra, ez tisztán látható a hüvely- és a szájkandida gyógyításából.

 

Állatoknál is alkalmazható?

Igen, ugyanazt a módszert kell alkalmazni:

10 kg/100 cc szódabikarbonát

20 kg/150 cc szódabikarbonát

30 kg/250 cc szódabikarbonát

40 kg/350 cc szódabikarbonát

50 kg/400 cc szódabikarbonát

E felett kb. 500 cc szódabikarbonát

 

 

Ha az orvosom nem támogat, kihez fordulhatok e terápia érdekében?

Ez nagyon nehéz, de mindent meg kell tenni, hogy e terápiát alkalmazza.

 

Mit kellene mondanom az orvosomnak, hogy meggyőzem, hogy én ezt a terápiát szeretném?

Ezt a kezelést lehet először vagy a kemoterápia után alkalmazni. Kérje meg, hogy engedélyezze, hogy Dr. Simoncini eljárása alapján alkalmazhassa a daganat szerint. A kezelés kb. 8 hétig tart, utána kell a vizsgálatokat elvégeznie. Az eredmények megerősítik a terápia hatását. Az a kezelés teljesen biztonságos, gazdaságos és kiegészítő terápiaként is alkalmazható. Ha az orvosa nem ért egyet, akkor kérje meg, hogy tisztelje a szenvedő beteg akaratát.