SIMONCINI RÁKTERÁPIA-PROSZTATA DAGANAT 1

1995-ben prosztata daganatot fedeztek fel.
3
évvel később észrevettem, hogy a prosztata területén a csomók visszahúzódtak (fig.1). 

 

A kezelés hormonális terápiával. 2000. júliusában ultrahangos kezelés.

2001. első hónapjaitól a TSP értékek növekedtek és a csomók mérete is növekedett.

2001. július 23-án a mágneses rezonancia vizsgálat végbélben elhelyezett cső segítségével megmutatta a csomót, amely 2.5 cm kiterjedésű volt.

2001. júl. 25-én katétert lett elhelyezve a gyomor artériában. Ezen keresztül 7 napig minden nap 5%-os 500 cc bikarbonátot juttatunk be.

A kezelés után az értékek csökkentek folyamatosan augusztustól októberig. A mágneses rezonancia vizsgálat mutatta ezt a drámai csökkenését a csomóknak, amelyek kör alakúak és rojtosak. (fig.2.)

  

Két hónappal később a második kezelést intravénásan folytattuk. 2002. márciusában a mágneses vizsgálat csak a maradványát mutatta a csomónak, amely októberre teljesen eltűnt. (fig.3.)

  

A PSA értékek folyamatosan csökkentek 2002. októberétől. 

Dr. Simoncini Tullio

 

Ez a beteg véleménye 15 hónappal a terápia után: 

Én Rómában lakom és orvos vagyok. Prosztata daganat kezelése érdekében fordultam Dr. Simoncinihez, amely a hagyományos terápiákkal szemben folyt. Átesetem egy kezelésen, amely során 5%-os bikarbonátot juttatott a szervezetembe artérián keresztül. A doktor úr elvégzett rajtam egy hashártya ,,mosást” is egy tűn keresztül, ami a gyomor felé nyitott volt. A kezelés előtt Dr. Simoncini nem ígért semmit, csak annyit mondott, hogy ez a kezelés hatékony lehet. 

Hogy mi győzött meg engem a szavakon túl? Az ő hatalmas életereje. Megértettem, hogy ő szakszerűen cselekszik és őszinte érzelmekkel. A terápia után a daganat eltűnt és nem volt negatív hatása.